Most – Supercool bar, restaurang & klubb

by Thomas

in Budapest billigt,Budapest nöjen & nattliv,Restauranger i Budapest

Most är ytterligare en av dessa multifunktionellt supercoola uteställen i Budapest som kombinerar mat, dryck och underhållning på ett ohämmat kreativt sätt i gamla restaurerade rivningshus som påminner och ibland faktist är konstutställningar.

Most har tre huvuddelar, dels finns en stor inhängnad uteservering där du kan äta eller dricka. Lokalerna på bottenvåningen består av två barer, varav den större på dagtid fungerar som restaurang, på kvällen omvandlas ena kortsidan till en scen.  På övervåningen har man gjort ytterligare en väldigt charmig uteservering på taket med utsikt mot gatan, denna fungerar också mer som restaurangdel.

På dagtid kan du komma hit för en lunch eller en kopp kaffe och koppla upp dig med deras gratis wifi. Most är dessutom en riktigt prisvärd restaurang. Här kan du tex äta:en riktigt bra trerätterslunch för 1390 Ft (knappt 60 Sek). Några andra billiga men goda aptitretare inkluderar:

  • Gaspachio för 25 Sek
  • Cesar sallad från 35 Sek
  • Gnocchi med ricotta och spenat för 50 Sek

På kvällen förvandlas Most till en kulturscen med uppträdanden och ett konstant flöde av glada människor från olika grupperingar. Hit kommer främst lokalbefolkning i varierande åldrar, främst 30.

When in Budapest, dont miss!

Kolla in aktuella program på Most: http://mostjelen.blogspot.com/

Previous post:

Next post: