Konferensresor

Ska ni boka konferensresor utomlands? Då borde du förmodligen överväga Budapest och Ungern som ett alternativ! Det finns många skäl till att åka på konferensresa till Budapest.

Varför boka konferensresa till Budapest?

Fördelarna med att hålla er konferens i Budapest är många. En gruppresa utomlands fyller flera funktioner förutom punkterna som ska avhandlas under konferensen. Det handlar naturligtvis om informell teambuilding, att medarbetarna ska lära känna varandra, umgås och få en trevlig gemensam upplevelse under gruppresan. Fördelarna med att boka konferensresan i Budapest är bl.a.:

  • Relativt billig destination.
  • Endast 2.20 min flygtid.
  • Stort utbud på kulturaktiviteter & möjligheter till teambuililding.
  • Bra väder stora delar av året med över 2000 soltimmar/ år.
  • Det vackra gamla staden med alla sevärdheterna blir ett fint minne.

Behöver ni hjälp med att anordna en konferensresa?

Budapestguiden kan hjälpa er organisera konferensen i Budapest. Vi kan tex hitta bra alternativ för er konferens utifrån era behov och förutsättningar oavsett om ni bara behöver konferenslokaler eller hitta ett konferenshotell, ordna mat och aktiviteter kring konferensen.

Skicka förfrågan om hjälp med konferensbokning

Få ut det mesta av Budapest med en guide!

Varför risker att irra omkring och missa det Budapest har att erbjuda. En lokal svensktalande Budapestguide eller engelsktalande kan snabbt leda er rätt oavsett om det är sevärdheter, restauranger och kaféer, vinprovning eller något annan aspekt ni vill uppleva av Budapest. Budapestguiden kan hjälpa er att hitta en guide och få till den perfekta konferansresan till Budapest.