Csalogany26 – Ett måste för gourmanden!

by Thomas

in Restauranger i Budapest

Gourmet restaurang på BudaCsalogany 26 är adressen till en av Budapest bästa restauranger (beläget på Budasidan) med ett utomordentligt bra och modernt (ungefär så långt ifrån restaurang Gundel man kommer)  gourmekök. Är du nyfiken på ungersk mat och är en finsmakare som vill ha det där lilla extra? Då är Csalogany definitivt rätt val för dig. Chanserna är stora att du kommer att upptäcka en helt ny ungersk värld av smaksensationer.

Csalogany lagar både traditionell ungersk  mat och internationella rätter med själ och hjärta! De fantastiska traditionella men modernt tillagade ungerska smakerna, kombinerat med det perfekta urvalet av goda ungerska viner kommer inte lämna många besvikna.

Personalen är mycket trevliga och kunniga så var inte rädda att fråga om vinerna och vad som passar. De hjälper till att komponera en fantastisk smakupplevelse från deras meny och vinlista. Priserna är inte heller höga, särskilt med tanke på vad du får för pengarna. Vi åt där två personer, visserligen för tre år sedan, 2008 en fantastisk middag med en hel flaska vin, för och efterrätt för ca 8000 ft ca 320 Sek.

Missa inte gourmerestaurangen Csalogany 26 på Buda! OBS! Stängt på söndagar och måndagar!

1015 Budapest, Csalogany u. 26.

Web: http://www.csalogany26.hu/

Previous post:

Next post: