Svensktalande guide i Budapest

kyraly-budapest-nya-shoppinggatan

Om ni vill vara säkra på att hinna med det bästa under ert besök är ett alternativ att anlita en privat svensktalande guide i Budapest. Fördelarna med en guidad tur runt Budapest är förutom tidsvinsten och bekvämligheten att ni ökar chansen att ta del av det bästa Budapest har att erbjuda inom just det ni är intresserade av oavsett vad det är (sevärdheter, mat, shopping, caféer, ruinpubar). Med en Budapest turistguide får ni sannolikt ut mer av er Budapestresa.

Turer med svensktalande guider i Budapest

Budapestguiden.nu kan hjälpa er boka en privat Budapestguide (minst 4 personer) med god lokalkännedom som guidar er runt staden antingen utifrån guidepaket eller enligt överenskommet upplägg enligt era önskemål. Vi har både svensk-ungerska (tvåspråkiga) och engelskspråkiga reseguider som kan hjälpa till. Vi

“Vill tacka för er hjälp med förmedlingen av guide. Alla var överens om att Susanne var en toppenguide, vi är mycket nöjda!”

Yvonne

SÅIFA i Värmland AB

Kontakta oss för förslag på upplägg och pris!  Bevisa att du är människa genom att välja Kopp.

  Förslag på Budapest turer:

  Budapest populäraste sevärdheter

  Eugene-buda-slottetFölj med på en sagolik tur genom Budapest vackraste och mest imponerande sevärdheter. Vi besöker t.ex.

  • Hjältarnas torg,
  • Andrassy avenyn,
  • Operan,
  • Basilikan,
  • Parlamentet

  Detta under en 3-4 timmars guidad tur, samtidigt pustar vi ut vid några vackra utsiktsplatser eller charmiga cafèer.

  Budapest världsarv

  Budapest har faktiskt tre egna världsarv. Se Donaus stränder, Slottshöjden (med Kungliga palatset, Mattiaskyrkan, Fiskarbastionen) samt den överdådiga Andrassy avenyn med sina lyxhotell, restauranger, shoppingaffärer och uteställen.

  Ungerska smaker

  En ”avsmakningstur” genom Budapest gator och stadsdelar (samt en och annan sevärdhet) där ni får smaka och dricka typiskt ungerska specialiteter.

  Pubcrawl – Besök coola ruinpubar & klubbar

  Budapest-casino-voros-martyPerfekt introduktion till Budapest nattliv med lokal guide som visar er dom bästa och coolaste inneställena som de uppmärksammade ruinpubarna till hippa musik och jazzklubbar och livliga krogar.

  Observera att dessa guidade turer endast är förslag. Den bästa guidade turen får du förmodligen om du själv vet vad du vill få ut av turen och att vi i dialog utformar en tur genom Budapest enligt era intressen och önskemål.

  OBS endast för personer över 18 år!

  Priser för en turistguide i Budapest

  Vi tar 395 Sek / person för bokningar för en halvdag (4 tim). I priset ingår:

  • Auktoriserad guide som talar bra svenska.
  • Förslag på upplägg för guidning men som anpassas helt enligt era önskemål
  • Massor av tips och fakta om hur ni får ut det mesta av er vistelse
  • Möjlighet att avboka fram till dagen innan turen.

  Bokning av Budapestguider

  Vårt nätverk av guider reser själva mycket och är ofta bokade långt i förväg när de väl jobbar så var ute i god tid om du vill vara säker på att kunna boka en svensktalande guide i Budapest, gärna två, eller flerveckor i förtid. Vi hjälper till att guida er gruppresa till Budapest oavsett om det är företag eller privatpersoner.

  Gör en förfrågan genom att skicka ett mail till oss på info @ budapestguiden . nu med följande information:

  • Vilka datum skulle vara aktuella.
  • Kort bakgrund vilka ni är.
  • Hur många ni är.
  • Vad vill ni uppleva / se?
  • Omfattning i antal timmar (uppskattningsvis)

  Upplev Budapest med svensktalande guider!

  Med våra guidade Budapest turer får du uppleva det riktiga Budapest. Vi tar oss fram med med lokaltrafik, tunnelbana och spårvagn, ibland buss men främst genom att promenera. På så sätt upplever ni det genuina Budapest och det blir även billigare. En av Budapest stora fördelar är just att många av de mest intressanta sevärdheterna och platserna är inom gångavstånd.