Budapest resor

Budapest-resor

Budapest resor blir allt mer populära med tiden. Budapest har visserligen varit ett populärt resmål sedan många år tillbaka och under det senaste decenniet har det hänt mycket i ungern och Budapest som resmål. Det är en välbevarad gammal charmig stad med många intressanta sevärdheter, ett stort utbud på aktiviteter och roliga saker att göra, kulturevenemang och god mat & vin.


Staden har under de senaste åren satsat stort på turism och anordnar många olika festivaler, evenemang och tillställningar som attraherar turister från hela världen.

Staden har dessutom bra väder året om och ligger endast på lite över 2 timmars flygtid. Att det är europas näst billigaste weekendstad gör inte saken sämre!

Budapest resor är ett utmärkt alternativ både för privatpersoner som åker bara över en Budapest weekend eller för företaget som åker för tex ett studiebesök eller konferens i Budapest.

Boka Budapest resor via researrangörer

Man kan åka till Budapest både med flyg, buss, tåg och naturligtvis bila ner själv. Det mest ekonomiska och snabbaste färdsättet för närvarande är dock att flyga till Budapest. Det finns naturligtvis många researrangörer som anordnar resor till Budapest. Budapest resor finns att boka hos

Boka Budapest resor online

Det är som sagt flygresor till Budapest som är det enklaste och billigaste alternativet att semestra i Budapest och flygbiljetter till Budapest finns att boka online via flygbolagen som har flyg till Budapest. De flybolag som flyger regelbundet till Budapest idag 2013 är följande:

  • Norwegian (Umeå, Stockholm, Malmö, Göteborg och fler)
  • Wizzair (Skavsta)
  • Ryan Air (Skavsta, Västerås)
  • (Sas flyger via långa mellanlandningar)

Boka roliga aktiviteter & program i Budapest

Staden har som sagt ett mycket stort utbud av sevärdheter, underhållning och kultur vilket innebär att man kan planera väldigt många olika typer av Budapest resor beroende på vilka aktiviteter och program ni hittar och bokar in. Till Budapest kan du anordna sparesor, weekendresor, vinresor, kulturresor och konferensresor för att bara nämna några typer av Budapestresor.

Om du behöver hjälp med att arrangera roliga aktiviteter i Budapest kan vi tipsa dig och organisera dessa Budapest aktiviteter och program för både företag och grupper (minst 8 personer). Kontakta Budapestguiden.nu för en offert på Budapestaktiviteter

Typer av Budapest resor

Sparesor till Budapest

Meredien hotell Budapest Sparesor till Budapest

Budapest är en av världens mest prominenta spastäder med över 1000 varma termalkällor under standen är utbudet på  termalbadhus, spahotell och spanaläggningar. Förutom de mest berömda spa baden Széchenyibadet och Gellertbadet samt de gamla turkiska spabadhusen finns många andra alternativ att få en skön spaweekend i Budapest.

Budapest F1 resor

Den årliga Formel 1 tävlingen strax utanför Budapest brukar vara en populär tillställning som är målet för många Budapest resor under sommaren, oftast i augusti. En GP resa till Budapest går alldeles utmärkt att boka online själv, både köpa F1 biljetter online (http://www.hungary-grand-prix.com/) och boka hotell nära till kommunikationer och Mogyoród, staden där Hungaroring ligger och tävnligen körs.

Konferensresor till Budapest

Med tanke på närheten och prisläget i Budapest utgör staden ett utmärkt alternativ för företag och organisationer som ska hålla konferens utomlands, gruppresa, teambuilding, utbildning eller studiebesök. Det finns även mängder av roliga gruppaktiviteter alltifrån gourmet restauranger och vinprovningar till att köra trabant eller riktiga pansarvagnar för den delen. Det är endast din fantasi och plånbok som sätter gränsen.

Behöver du tips eller hjälp med att planera och boka aktiviteter för din Budapest resa? Kontakta oss för offert!